Ingredienser

Ingredienser til den røde gazpacho

2 Styk(ke) røde peberfrugter
1 Styk(ke) rød chili peber
200 g agurk
300 g røde cherrytomater
2 Fed hvidløg
2 Styk(ke) skalotteløg
100 ml mineralvand
1 Teske salt
1 Knivspids sukker
6 Spiseske olivenolie
2 Spiseske hvidvinseddike

Ingredienser til den gule gazpacho

1 Styk(ke) gul peberfrugt
0.5 Styk(ke) rød chili peber
100 g agurk
200 g gule cherrytomater
1 Fed hvidløg
1 Styk(ke) skalotteløg
50 ml mineralvand
0.5 Teske salt
1 Knivspids sukker
3 Spiseske olivenolie
1 Spiseske hvidvinseddike
0.3 Teske gurkemeje
1 Teske citronsaft

Tilbehør

2 Styk(ke) prop Spanien
4 Styk(ke) 250 ml flasker
6 Styk(ke) små tulipanglas
blender eller stavblender

Forberedelse

  • Forberedelsestid: 15 min
  • Tilberedningstid: 30 min
  • Samlet tid: 45 min

Tilberedning af den røde gazpacho

1. Skyl de røde peberfrugter, chili peber, agurk og røde cherrytomater.
2. Skræl hvidløg og skalotteløg.
3. Skær grøntsagerne i grove stykker.
4. Kom grøntsagerne i en blender. Tilsæt mineralvand, salt, sukker, olivenolie og eddike. Blend ingredienserne på højeste hastighed, indtil en fin masse dannes.
5. Smag gazpacho til med salt og peber.

Tilberedning af den gyldne gazpacho

1. Skyl den gule peberfrugt, rød chili peber, agurk og gule cherrytomater.
2. Skræl hvidløg og skalotteløg.
3. Skær grøntsagerne i grove stykker.
4. Kom grøntsagerne i en blender. Tilsæt mineralvand, salt, sukker, olivenolie, eddike og gurkemeje. Blend ingredienserne på højeste hastighed, indtil en fin masse dannes.
5. Smag gazpacho til med citronsaft, salt og peber.

Servering af rød-gylden gazpacho

1. Fyld en tredjedel af flaskerne med den røde gazpacho.
2. Fyld den næste tredjedel med den gyldne gazpacho.
3. Fyld resten af flaskerne med den røde gazpacho.
4. Luk flaskerne med de matchende spanske propper, og lad dem køle af i 20-30 minutter.
5. Til servering anbefales dekorative skåle eller tulipanglas.

0 ud af 0 anmeldelser


Giv en anmeldelse!

Del dine erfaringer med produktet med andre kunder.